Menemui pertukaran mata wang kripto yang boleh dipercayai

Sebagai tindak balas kepada populariti mata wang kripto yang semakin meningkat, pelbagai pertukaran kini menawarkan perkhidmatan yang membolehkan pembeli atau penjual menerima dan menjual Mata Wang Kripto seperti Bitcoin, dogecoins litecoins Ethereum dan lain-lain. Pertukaran mata wang kripto dan Mata Wang Kripto telah kedua-duanya memperoleh momentum lebih cepat daripada yang dijangkakan pada mulanya. Lebih banyak petunjuk?

Lebih-lebih lagi, kerana orang di seluruh dunia sudah pun bercakap tentang mata wang kripto seperti Bitcoin atau litecoin dan terima kasih kepada banyak pemula baharu malah orang yang tidak mempunyai pengetahuan teknikal boleh membeli mata wang ini daripada pertukaran mata wang kripto. Mencari “mata wang kripto terbaik” akan membebankan anda dengan semua pilihan yang tersedia.

Artikel di bawah akan menunjukkan kepada anda cara memilih salah satu pertukaran mata wang kripto yang paling popular di planet ini untuk berdagang. Bukan rahsia bahawa kebanyakan pertukaran mata wang kripto ini membenarkan pengguna menghantar wang melalui pindahan kawat. Bahagian yang terbaik? Mereka boleh digunakan dari mana-mana sahaja di planet ini. Semua mata wang Kripto mestilah sah untuk membeli dan menjual di negara ini.

Pertukaran Mata Wang Kripto Popular

Coinbase menawarkan pelanggannya perkhidmatan pertukaran yang paling maju dalam industri mata wang kripto. Syarikat Bitcoin yang paling popular ialah Coinbase. Diasaskan oleh Y-Combinator sebagai sebahagian daripada program lewat 2012, dan telah menerima berjuta-juta dolar dalam pembiayaan teroka.

CoinMama ialah satu lagi pertukaran mata wang kripto untuk dipercayai

CoinMama telah mendapat kepercayaan ramai orang di seluruh dunia. Salah satu sebab ini adalah kebolehpercayaannya. Sejak 2013, pembrokeran Bitcoin veteran ini telah mengalami pertumbuhan yang luar biasa. Broker membolehkan anda membeli Bitcoin dengan mudah dengan kad kredit anda atau melalui deposit tunai menggunakan MoneyGram, Western Union dan MoneyGram.

Kebaikannya banyak; ia pantas, menerima kad dan mempunyai antara muka pengguna yang baik. Kadar pertukaran yang tinggi dan perkhidmatan pelanggan purata boleh mengurangkan daya tarikannya, tetapi ia adalah syarikat yang mempunyai rekod prestasi cemerlang dalam menyampaikan produk dan perkhidmatan yang berkualiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *