Hoe Maak Je Karpervissen Voor De Winter?

U kunt het succes van dure kant-en-klare boilies overtreffen door uw persoon voor de winter te creëren, als u zeker weet wat u moet optimaliseren en maximaliseren in uw aaswerking en functionaliteit en waarom u het meest effectief kunt doen door deze dingen te bereiken. De insidergeheimen van uitzonderlijk karperaas zijn diepgaand, maar een paar zijn heel eenvoudig, zodat je ze nu gemakkelijk kunt exploiteren, dus lees meer en kom extra over!

This image has an empty alt attribute; its file name is 1karper-boilies.jpg

U vindt een paar belangrijke stappen die moeten worden uitgevoerd om het aas voor het winterseizoen te variëren. Deze maken het aas aanzienlijk productiever, niet alleen voor de winter, maar ook veel winstgevender voor de rest van het kalenderjaar! Deze essentiële factoren, evenals veel diepgaandere componenten en regels en procedures kunnen worden gebruikt om er zeker van te zijn dat u aas maakt dat onmiddellijk voedingsstimulerend is, maar zo krachtig is dat ze meestal hoe dan ook geen voorafgaande aas vereisen. !

Aas dat op deze manier is gemaakt en is verfijnd voor persoonlijk karperwater, zal vrij direct zijn, ook al is het niet gebouwd met welke andere smaak dan ook!

In het begin van de evolutie van karperaas, zelfs 300 vele jaren geleden, bevatte karperaas bepaalde stoffen die zeer belangrijke eigenschappen van waterreactiviteit en voeropwekkend potentieel hadden, en huizen die een veel snellere en veel uitgebreidere voeding veroorzaakten door een productie van veel smakelijker. Dus het kan waarschijnlijk niet schokkend zijn dat een karperaas van topkwaliteit 300 enkele jaren in het verleden gebaseerd zou zijn op iets dat lijkt op gerijpt konijnenvlees, gebonden met tarwebloem of een soort brood en verrijkt met honing. Dit lijkt misschien ongelooflijk eenvoudig, maar toch is dit soort aas nogal uitgebreid en leek het zorgvuldig vergeleken met moderne winterkarperaas, aangezien een groot aantal primaire kwaliteiten en concepten exact hetzelfde zijn.

De sleutel tot aas voor het winterseizoen, of zeker voor aas dat gemaakt is voor de koudere maanden buiten het bereik van karpers metabole en spijsverteringsenzymen, is een efficiënte spijsvertering en, nog belangrijker, de reactiviteit van drinkwater. Er zijn niet veel vissers die hierover praten, omdat ze het dom maken in termen van oplosbaarheid. Zelfs vele jaren terug waren karpervissers niet dom!

Ik ben er zeker van dat veel uitstekende geesten hebben nagedacht over waarmee ze moesten werken om fantastische karpers te vangen, die in individuele dagen in verschillende delen, met name uit het Verenigd Koninkrijk, in de loop van de tijd eigenlijk buitengewoon moeilijk te vangen zijn, als gevolg van relatieve karpers tekort en beperkingen van de evolutie van de uitrustingslay-out met de tijd. Dit betekende dat oud karperaas zeker het toppunt van verfijning was van vele geesten, evenals het brood en gerijpt konijnenvlees en honingpasta is in feite een geavanceerd aas dat geschikt is voor bolvormig gebruik het hele jaar door, vooral als het aas uiteindelijk werd geproduceerd met ongetwijfeld geen ongewenste vet om over te praten in het winterseizoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *