Goede Redenen Om Een ??Leefstijlverzekering Af Te Sluiten

Voor de meeste mensen is de eerste kennismaking met levenslange dekking wanneer een partner of misschien een “vriend van de vriend” een vergelijken krijgt. Voor anderen stierf een naaste vriend of familielid zonder adequate bescherming of een bestaansverzekering te hebben verkregen. Voor mij was ik gelanceerd bij een dagelijkse levensverzekeringsmaatschappij waar ik afspraken had gemaakt met vrienden en familieleden terwijl ik de details in het bedrijf uitvond en hopelijk wat winst maakte.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1vergelijk-aov-1.png

Triest om te zeggen, echter, dit is hoe veel mensen een levensstijlverzekeringsplan krijgen – ze krijgen het niet, het kan aan hen worden verkocht. Maar is een dagelijkse levensverzekering iets dat u eigenlijk wilt hebben, of kan het slechts een ongemak zijn dat door een verkoper onder uw neus wordt geschoven? Hoewel het lijkt alsof het laatste legitiem is, kunt u nogal wat redenen vinden waarom u een levensverzekering kunt kopen.

Naarmate we ouder worden, trouwen, een gezinslid krijgen of een bedrijf beginnen, moeten we ons realiseren dat een dagelijks levensverzekeringsplan absoluut essentieel is. Stel je bijvoorbeeld een beveiligd internet voor. Je bent misschien wel de beste koorddanser op deze planeet, zonder twijfel. Je zou kunnen uitvoeren zonder web, maar, “Waarom?” Je koestert je leven plus het leven van al degenen die voor je gesloten zijn en je zou ook niet iets doen dat bevestigde dat je ervoor koos om je anders te voelen. Laten we het erop houden, we hebben nu geen controle over de onvoorspelbaarheid van levensstijl of van onvoorziene gebeurtenissen. Met dat in gedachten, net zoals een beveiligd internet de onzekerheidslevensduur afschermt, zo ook een bestaansverzekering. Het is eigenlijk een onmisbare en essentiĆ«le basis voor een schijnbaar fiscaal programma. Door de jaren heen heeft de dagelijkse levensverzekering veel zorgzame en verantwoordelijke mensen de voldoening gegeven te erkennen dat contant geld beschikbaar zou zijn om degenen die het belangrijkst zijn in hun levensstijl, familieleden en landgoed te beschermen in een reeks van benaderingen, samen met:

1. Om de laatste uitgaven te betalen

De vergoeding van een begrafenis en begrafenis kan zeker oplopen tot tienduizenden dollars, en ik wil niet dat mijn echtgenoot, moeder en vader of kinderen bij mijn overlijden financieel extra of emotioneel moeten ondergaan.

2. Om de uitgaven van kinderen te beschermen

Zoals de meeste zorgzame en betrouwbare ouders, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat er goed voor onze kinderen wordt gezorgd en dat ze een universitaire opleiding van hoge kwaliteit zullen volgen. Daarom is aanvullende bescherming absoluut noodzakelijk terwijl kinderen in uw huis blijven.

3. Om de winst van de echtgenoot te vervangen

Als een vader of moeder afwezig is, ook al zijn de kinderen jong, dan zou de overlevende zorgzame moeder of vader dat geld willen omwisselen, wat cruciaal kan zijn voor hun levensstijl. De betrouwbare overlevende moeder of vader zou hulp willen inhuren voor huishoudelijke taken zoals het huis schoonmaken, de was doen en koken. Tel daarbij op als het een individuele voogd is, ondersteunt met schoolwerk en je kinderen gebruikt voor doktersbezoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *