Η καφετιέρα

Το γραφείο εσπρέσο έχει γίνει συνήθως συνηθισμένο στα σπίτια μας και, αν και πολλοί από εμάς έχουμε ένα μονό στην κατοικία μας, πολλοί καταλαβαίνουν ότι τα τραπέζια εσπρέσο, δεδομένου ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία τραπεζι σαλονιου, κατάγεται από την Τουρκία. Αν ο Οθωμανός διατήρησε σε μεγάλο βαθμό την ποικιλία του, τότε η καφετέρια έχει δημιουργήσει τελικά. Σχεδόν αναπτύχθηκε για να γίνει ένα πάρα πολύ μικρό μέρος των επίπλων οικιακής χρήσης. Προς το παρόν, ένα γραφείο εσπρέσο δεν είναι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πρόβλημα στην απαιτούμενη χρησιμότητα και έχει εξελιχθεί να είναι σχεδόν ένα έργο τέχνης, και αυτό είναι συχνά το επίκεντρο στο δωμάτιο. Το γραφείο εσπρέσο παραμελήθηκε για καναπέδες, πολυθρόνες και καρέκλες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά αποδεκτό τώρα, όλοι οι έμπειροι σχεδιαστές ομολογούν τη σημασία τους. Έχουν αποκτήσει μεταβλητές: ένα τραπεζάκι του καφέ είναι πολύ πιο προσαρμόσιμο και λιγότερο δύσκολο να συνδυαστεί από κάθε άλλο έπιπλο οικιακής χρήσης ενώ βρίσκεστε στον οικιακό χώρο. Ουσιαστικά, θέτει τον τόνο μαζί με το σπίτι. Μέσα στην εκδήλωση προτιμάτε να προσελκύσετε την προσοχή στον καναπέ, τότε σίγουρα θα διαλέγατε ένα εύκολο αλλά κατάλληλο γραφείο. Από την άλλη πλευρά, οι παραλλαγές και τα χρώματα του γραφείου εσπρέσο θα πρέπει να διατηρούν την ατμόσφαιρα στο απόλυτο σημείο.

Ο πίνακας εσπρέσο θα έπρεπε να είναι εξαιρετικός μέσα στο στιλ και το σχεδιασμό και το στιλ της κατοικίας σας. Για εκείνους που σχεδόν ποτέ δεν το χρησιμοποιούν, πιθανώς μόνο για να δώσουν στον επισκέπτη σας ένα φλιτζάνι εσπρέσο, επιλέξτε ένα μικρό, εύκολο τραπέζι. Εάν είναι πιο πιθανό να αποκτήσετε αίτηση για ένα μόνο μέρος στα αγαπημένα σας περιοδικά, βάζο λουλουδιών, μπολ και πολλά άλλα., Τότε επιλέξτε ένα ευρύχωρο γραφείο με συρτάρια. Για να υποδείξετε διακοσμητικά πρόσθετα (κελύφη, πέτρες, φωτογραφίες και ούτω καθεξής ..) επιλέξτε έναν πίνακα μέσω του παραθύρου. Για σχεδόν οποιονδήποτε μικρό χώρο, επιλέξτε το σετ δύο ή μερικών πινάκων διαφορετικών μετρήσεων, οι οποίες συνήθως αποθηκεύονται κάτω από έναν ακόμη, και από καιρό σε καιρό, εάν το ζήτημα απαιτεί, και οι τρεις πίνακες μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Η εμφάνιση και το στυλ, το ζήτημα και η διάσταση μαζί με το τραπέζι πρέπει να θυμόμαστε πώς είναι διακοσμημένο το σπίτι (ή ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύετε να το διακοσμήσετε). Μερικοί επαγγελματίες υποστηρίζουν να επιλέξουν το γραφείο για να ξεκινήσουν, κάνοντας μια προσπάθεια να βρουν αυτό που λατρεύουμε και επίσης το μόνο που διεγείρει καλύτερα τη δημιουργικότητά μας, τότε, σύμφωνα με αυτό για να επιλέξετε το υπόλοιπο από τα έπιπλα κατοικίας. Εάν είστε αναποφάσιστοι και δεν καταλαβαίνετε τι στυλ ή τι χρώμα πρέπει να διαλέξετε για τη διαμονή σας, πηγαίνετε στο τμήμα με στρογγυλά τραπέζια εσπρέσο, αποφασίστε για ένα μόνο που θα επιλέξετε να επιλέξετε αυτό το είδος του καλύτερου, Αυτό μπορεί ενδεχομένως να σας παρουσιάσει έμπνευση για το στιλ και τη μεγαλοπρέπεια από τον υπόλοιπο χώρο σας. Αγοράσατε το μάτι σας στο εξαιρετικά μικρό και λευκό γραφείο; Ότι είναι πιθανό να έχετε μια σύγχρονη μινιμαλιστική μόδα. Θα θέλατε ένα τεράστιο σκαλιστό, μαύρο ξύλο γραφείο; Οραματισμός του κανονικού στυλ, που μπορεί να είναι επιπλέον στο στυλ σας. Και οι εικόνες θα μπορούσαν να προχωρήσουν. Το πραγματικό γεγονός είναι συνήθως ότι μπορείτε να επιλέξετε το γραφείο για να ξεκινήσετε και, στη συνέχεια, να το δημιουργήσετε παντού.

Η απόκτηση εξήγησε ότι, είναι δυνατόν να πάμε και το αντίστροφο, ιδίως όταν έχετε πλέον δομήσει ένα σημείο. Η αλλαγή ενός παρωχημένου καφενείου, μπορεί να προσφέρει στο ιδιωτικό σας σπίτι μια πλήρη νέα διάρκεια ζωής. Βελτιώστε μια πινελιά χρώματος, ένα έξυπνο υπάρχον γραφείο εργασίας και επίσης έχετε μια εντελώς νέα εμφάνιση. Έχετε ένα πολύ θαλάσσιο σπίτι ή σε στιλ Χαβάης, στο οποίο κυριαρχεί το μπλε και φιλικό προς το περιβάλλον h2o; Μπορείτε να βρείτε πραγματικά ομοιόμορφα τραπέζια ενώ με τη μορφή ενυδρείων ψαριών για να σας βοηθήσουμε να το επιτρέψετε να γίνει πιο αυθεντικό.

Ωστόσο, μια ακόμη πτυχή που θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε να κρατάτε το μυαλό σας όταν επιλέγετε ένα γραφείο εσπρέσο θα είναι η αξία. Φανταστείτε σχετικά με τις πρακτικές σας καθώς και τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το γραφείο σας. Θα θέλατε να καθίσετε πάνω από τον καναπέ με τα πόδια σας στο εσωτερικό του γραφείου; Στη συνέχεια σίγουρα θα χρειαστείτε ένα τετράγωνο οθωμανικό γραφείο σχεδιασμού. Χρειάζεστε χώρο για την αποθήκευση δημοσιεύσεων ή άλλων ειδών αυτού του είδους; Θα πρέπει να έχετε ένα γραφείο που να έχει μια επιλογή από συρτάρια ή ντουλάπια ή αλλιώς είναι δυνατόν να επιλέξετε μόνο ένα που αναζητά ισοδύναμο με το συρτάρι βάσης σας. Η περιοχή των αγαπημένων σας θα ήταν η συνάντηση των συντρόφων; Θα χρειαστεί να έχετε ένα μεγάλο γραφείο, ώστε να μπορείτε να έχετε σε καλή φόρμα πολλά γυαλιά ή ποτήρια. Θα θέλατε ένα τεράστιο φαγητό, ενώ γενικά δεν έχετε πολύ χώρο; Επιλέξτε “φωλιά” πινάκων, που σημαίνει 3 πίνακες ανάμεικτων διαστάσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά, αλλά μπορεί να απουσιάζουν κάτω από ένα άτομο, όπως και άλλοι.

Το ύφασμα έχει επίσης την τιμή του. Τα γυάλινα τραπέζια είναι σίγουρα υπέροχα και ταιριάζουν στην πλειονότητα των δωματίων, αλλά τείνουν να είναι πιο δύσκολο να διατηρηθούν και αν βρείτε νέους νέους μέσα στην κατοικία, δεν είναι οι καλύτεροι, όπως μπορούν να εκδηλωθούν περιστατικά. Το λευκό είναι μια πραγματικά υπέροχη σκιά, αλλά για άλλη μια φορά, είναι πραγματικά δύσκολο να ελέγξετε. Ακόμα και ένα φλιτζάνι τοποθετημένο σωστό στο γραφείο, μπορεί να χάσει σημάδια. Σχεδόν ποτέ δεν φοβάσαι τον χρωματισμό. Μια μάζα πορτοκαλιού, άπειρου ή μοβ μπορεί να περιγραφεί ως μια πινελιά χρωματισμού και μπορεί να σας ενθαρρύνει κάθε πρωί. Η κανονική κορυφή των τραπεζιών εσπρέσο αφορά συχνά σαράντα και σαράντα πέντε ίντσες. Στο πάρτι που έχετε συχνά αναγνώστες, ένα βελτιωμένο άτομο θα μπορούσε να είναι πολύ πιο κατάλληλο για τον λόγο ότι κάθε άτομο πρέπει να έχει την ικανότητα να επιτύχει το κύπελλο του. Ένας κανόνας της εσωτερικής μορφής υπονοεί ότι το ύψος με το γραφείο του καφέ πρέπει να αφορά την αρκετά ακριβή κορυφή (ή όχι λιγότερο από πέντε ίντσες μειωμένη από) τον καναπέ. Οι μεγάλες διαστάσεις είναι 2/3 στον καναπέ. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας κανόνας στην πέτρα. Με βάση τις προτιμήσεις καθώς και το υπόλοιπο στην περιοχή, μπορείτε να επιλέξετε ποιες αναλογίες ανά πάσα στιγμή και έγχρωμο γραφείο καφέ θέλετε.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *